Pages

Saturday, July 14, 2012

Tuesday, December 27, 2011

Picture For today !!!!


Punya lah banyak manusia kat muka bumi nie, macam mana la pulak mamat nie boleh lulus pemohonan kewarga negaraan Malaysia. Nie Gara-gara nak Pilihanraya kot..... :)





Sumber Google pic



Sunday, June 5, 2011

Terima kasih Daun keladi !

Terima kasih Kepada semua follower Blogtahapgaban yang ada dan sudi membaca. Untuk penambah baikan Blog ini sila lah suggest apa yang patut atau buat lah permintaan di ruang comment dibawah ye :)

Thank You all ...

Kutip Hutang Cara Halussss - Sengal Tahap Gaban (English Edition )

Salam. Here we go guy's. Sorry for late update for this blog. Got something buzy with afor a few week. Today on wards I will try update this blog weeklly, hope so la! :) thanks who read this.

This evening I on the way to my shop to drop some thing, I saw one intersting banner advertising at one road light. This advertise just get me thingking how people can do anyting for money. Haha, so to all people out there that some people owe them 1 milion buck and above. You can find this guy. What a superstitious :)




picture taken Shah Alam area 

Friday, May 6, 2011

Kempen Kurangkan Nikotin Dalam Badan Tahap GABAN !

Gambar khas untuk pengemar tembakau. Apa guna kawan kalau tak tolong kawan kan :)

Kempen kurangkan merokok bermula di BlogTahapGaban. Ini kempen Kurangkan merokok OK, bukan Anti atau berhenti merokok ini sebab kalau aku ajak semua perokok berhenti, agak susah Tahap Gaban Jugak la kan. So kepada kengkawan aku dan pembaca bebawak la kurang kan pengambilan nikotin anda ke tahap yang terminima yang mungkin OK. Semoga berjaya !


Daily Random Funny Pictures Collection 5 (18)



 







Sumber Gambar dari Leenks.com

Saturday, April 30, 2011

Teknologi Tahap Gaban Dari Sony

Jenama Sony memang dah tau pasal dia pinya teknologi memang dah jadi pioneer dengan teknologi sekarang nie, Start dari Radio bawak ke LCD dan lepas tu LED pulak. Sekarang nie pulak Sony telah dalam tahap R&D dalam membuat LED skrin yang senipi 1mm tebal. yup 1mm beb! nipis giler. So kalau lepas nie apa yang korang  tengok dalam cerita ala-ala James Bond, atau Minority Report tu akan jadi kenyataan dalam masa terdekat nie. Nanti Handphone keluaran SONY mesti pakai teknologi nie ( mesti nipis Giler la), dan  Apa yang korang nak kena ada adalah duit yang banyak je.



Sumber